Hoe werken onze GPS horloge trackers

-

Werking op Europe server: Locatie Frankfurt am Main, AmazonAWS te Duitsland 

Datacenter Amsterdam Nederlandse server

Onze BELIO horloges  voor kinderen werken met onze eigen Nederlandse firmware, op onze eigen Europese server, vanuit een van modernste datacenters in Duitsland, gestationeerd in Franktfurt. Voor u als consument is dit zeer belangrijk om te weten. 

Vele dagdeal websites en handelaren in Nederland verkopen en werken nog steeds met apps zoals Setracker, Setracker1 en Setracker2. Deze goedkopere GPS kinderhorloges werken op onbeveiligde Aziatische cloudservers die overvol zitten en slecht functioneren. Vergelijk ze met een huis waar 10 mensen in kunnen, echter stoppen ze er 1.000 in. Daarnaast zijn uw gegevens slecht beveiligd, en kunt u hier geen inzage in krijgen, laat staat uw gegevens verwijderen. Deze app platformen voldoen daarnaast niet aan de Europese wetgevingen, en AVG - GDPR Privacywetgeving. Daarnaast zijn apps zoals Setracker (alle versies) niet gecodeerd met een AES & DES encryptie, waardoor uw gegevens onbeveiligd over het internet worden verzonden. Veel van deze handelaren roepen: Veilige Nederlandse app! Dit is onzin, het gaat om de techniek erachter, en de beveiliging op het horloge zelf.

-

BELIO© IS ANDERS

-

Is jullie GPS horloge en app dan 100% veilig? Dit is een lastige vraag, 100% veiligheid kan niemand garanderen, wij dus ook niet. Wel zeggen we voor 99% veilig. Ieder iOt device wat verbonden is met het internet is een potentieel interessant object voor kwaadwillende mensen. Of het nu gaat om een GPS Tracker, een smartphone, laptop of PC, ieder apparaat is een potentieel doelwit. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een Nederlands datamanagement systeem, op een Nederlandse server, vanuit een datacenter in Amsterdam. Onze app en web platformen zijn beveiligd met AES, DES, en SSL encrypties, en wij hanteren de Europese wetgevingen waaronder ook de AVG. Daarnaast zijn onze GPS horloges beveiligd. Daarnaast doen wij wekelijks updates en checks op dit gebied. Wij doen er in ieder geval alles aan om onze producten en diensten iedere dag veiliger te maken, en daar zijn we ook verplicht toe. 

-

WAT VOOR DATA GEBRUIKEN JULLIE?

-

Om een BELIO© 4G horloge te laten functioneren worden de onderstaande zaken opgeslagen op onze server

-

  1. Het ID nummer, IMEI nummer, en registratiecode van het horloge. (Zo kunnen wij uw apparaat identificeren )
  2. Uw eigen gekozen wachtwoord. (Wij kunnen dit niet achterhalen )
  3. Het mobiele telefoonnummer van de simkaart in het horloge. (Hiermee communiceert het horloge naar onze server)
  4. Uw eigen mobiele telefoonnummer, SOS nummers, en overige telefoonnummers(s). ( Hiermee herkend het horloge u, en kunt u ermee bellen, en andersom)
  5. Routehistorie. ( Deze wordt standaard 12 maanden bewaard, en dan automatisch verwijderd )
  6. GPS, WIFI, LBS positioneringen. (Zie punt 5 )
  7. E-mail, geboortedatum, wachtwoord

-

Via onze APP kunt u zelf al uw data, historie, en account verwijderen.

- Uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. 

Deze gegevens hebben we eenmalig nodig om uw bestelling te verzenden. Uw gegevens worden gedeeld met PostNL, zodat ze uw bestelling kunnen afleveren.

-

HOE WERKT JULLIE GPS KINDERHORLOGE HORLOGE?

-

De basiswerking van onze GPS horloges voor kinderen is erg simpel. Je hebt een simkaart nodig met belminuten en een databundel. De belminuten zijn nodig om met en naar het GPS horloge te kunnen bellen, en de databundel is nodig om het GPS horloge te laten communiceren met het internet richting onze server & app. Onze BELIO© 4G horloges maken gebruik van het 4G netwerk. Dit netwerk is enorm populair bij iOt devices omdat het stabiel en laag in data verbruik is. Deze techniek wordt volop gebruikt door heel Nederland en Europa. Denkt u eens aan mobiele pinapparaten, brugbedieningen, mobiele verkeersborden, slimme meters in uw meterkast, ze werken allemaal met 4G. In Nederland heb je deze keuze uit KPN, Vodafone, en Simyo, maar ook andere providers zijn mogelijk. Ons advies: Gebruik KPN, maar dit een persoonlijke voorkeur.

-

GPS + WIFI TRACKING

-

Onze BELIO GPS kinderhorloges zijn uitgerust met zowel een GPS als een WIFI ontvanger. Beide ontvangers functioneren los van elkaar. Onze firmware is zo ingesteld dat het sterkste signaal domineert. Kort gezegd: Is het horloge buiten, dan pakt het GPS signalen op, en als het GPS horloge binnen is zal een WIFI router sterker zijn. Hiermee werkt de BELIO©TOUCH dus zowel buiten als binnenshuis. Onze toestellen scannen passief naar WIFI routers en hotspots, zonder hier op in te loggen. Superhandig, want je hebt hier geen werk van.

-

BELLEN - GSM FUNCTIE

-

Via onze Nederlandse BELIO4G app kun je veilige telefoonnummers invoeren, tot 25 stuks. Als u de gegevens opslaat worden deze direct via onze server naar het horloge verzonden, en zo kan het GPS horloge u herkennen. Onbekende telefoonnummers, die niet in de app staan, kunnen het horloge niet bereiken. Een prettig idee. U kind kan met het horloge bellen en gebeld worden.

-

LIVE GPS | EUROPESE WERKING

-

Omdat onze GPS kinderhorloges vanuit een datacenter in Frankfurt werken zijn de lijnen kort. Dit resulteert in een zeer snelle positionering, die zo goed als "live en real-time" is. Daarnaast kunt u via de app instellen hoe vaak het horloge de GPS positie automatisch moet verversen. Ook kunt u de positie live opvragen via een button in de app. 

-

Onze GPS horloges voor kinderen werken door heel Nederland, en Europa, en zijn hiermee dus ook ideaal voor op vakantie.

-

WATERDICHT | IP67

-

De BELIO© horloges zijn IP67 Waterdicht. Dit houd theoretisch in dat je in stilstaand water tot 30 minuten lang, op maximaal 1 meter diepte het horloge kunt gebruiken. Het GPS kinderhorloge kan dus een spatje water hebben. Ga NIET met je BELIO© 4G kinderhorloge zwemmen. Waterschade valt namelijk ook niet onder garantie.

-

OVERTUIGD?

-

Uiteraard heeft de BELIO nog veel meer functies en mogelijkheden, maar wat hierboven staat is eigenlijk waar het om gaat. Wij geloven in onze producten en diensten en doen het anders dan de concurrentie. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons voorop, met een supergaaf product. Daarnaast hebben we een Nederlandse support afdeling die u snel en vakkundig helpt bij vragen of problemen.

-

Wij hopen u te mogen verwelkomen als klant van GPSKinderhorloges.nl & BELIO©.