11 Oktober 2021

-

4G GPS SOS KINDERHORLOGES

-

-

BELIO is gestart met de verkoop van 4G GPS SOS Kinderhorloges. Vanaf september 2021 zullen wij geen 2G GPS kinderhorloges meer verkopen. De reden hiervoor is dat providers de komende jaren hun 2G netwerken gaan afbouwen of uitschakelen. KPN houd het 2G tot zeker mei 2025 in de lucht, echter gaan we hier niet op wachten. 

4G Kinderhorloges met GPS bieden meer opties ten opzichte van de huidige 2G toestellen zoals die nog overal worden verkocht in Nederland. 4G is nou eenmaal sneller, en bied te mogelijkheid voor foto's, videobellen, en andere moderne technische snufjes. Ook het updaten van de GPS horloges zelf wordt vele malen gemakkelijker. 

4G SOS GPS Horloges voor kinderen Waterdicht

GPS TRACKER HORLOGE MET SOS NOODKNOP

-

SOS Horloge Tracker Kind en Ouderen

Hoe werkt het SOS bellen op jullie GPS horloge voor kids? Dit is heel simpel. Als ouder stel je via onze Nederlandse app de SOS noodnummers in. Je kunt 2 SOS telefoonnummers ingegeven voor noodgevallen. Let op, de BELIO©TOUCH heeft ook nog een digitaal adressenboek waar je tot 20 unieke telefoonnummers in kunt zetten.

-

Noodgeval, wat nu?

-

Stel je voor, je kind zit in een situatie waarbij dringende hulp of advies nodig is. Leer je kind dan om de S.O.S. knop aan de zijkant van het horloge voor 5 seconden ingedrukt te houden. Het horloge gaat dan bellen naar het eerste SOS telefoonnummer wat ingesteld is. Neemt het eerste SOS telefoonnummer niet op, dan schakelt de BELIO zelf door naar tweede SOS telefoonnummer, superhandig dus. Wist je dit heel veel kids de SOS knop ook gebruiken om pappa en mamma even te bellen? 

-

Heeg, 1 november 2018

Waterdichte GPS tracker voor kinderen Zwart GPS Horloge Kind Waterdicht IP67 Wit Smartwatches voor kinderen met bellen en SOS knop - GPS Trackers

-

GPS HORLOGE KIND WATERDICHT IP67

-

Een veel gestelde vraag: Kan ik met het GPS Kinderhorloge gaan zwemmen? Het antwoord daarop is simpel: Wij adviseren het niet. Onze GPS trackers voor kinderen en ouderen zijn namelijk waterdicht tot IP67. Voor GPS kinderhorloges is deze IP certificering aan de hoge kant, zo niet, het hoogste wat er op dit moment te koop is. De meeste GPS horloges zijn namelijk maar IP65 waterproof. 

-

IP67, Vertel me meer

-

De waterdichtheid certificering bij GPS kinderhorloges is een belangrijk iets om op te letten. De BELIO©TOUCH GPS horloges zijn namelijk IP67 waterdicht. Dit houd in dat je tot 30 minuten lang onderwater kunt gaan, met een maximale diepte van 100 centimeter in stilstaand water. Of te wel: Ga er dus niet mee zwemmen, want dit kan problemen geven. Ermee douchen of een onderdompeling van het horloge zal dus geen problemen geven. We kunnen dus spreken over een waterdicht gps kinderhorloge. Let op: Waterschade is ten alle tijde uitgesloten van garantie.