GPS HORLOGE KIND

-

  • Vanaf € 109,-
  • Geen verzendkosten
  • Levering binnen 1-2 dagen via PostNL
  • Nederlandse app voor iOS & Android
  • Inclusief toegang tot ons PC desktop platform
  • Met SOS belfunctie en adressenboek
  • Veiligheidzones instelbaar
  • Al onze GPS Tracker Horloges kunnen bellen en gebeld worden

-

GPSKINDERHORLOGES is een onderdeel van BELIO© uit Heeg. Ons KVK nummer is 52268845. Al meer dan 5 jaar de GPS Kinderhorloge specialist in Nederland, België, en inmiddels ook in Duitsland. Met meer dan 10.000 klanten en meer 30 wederverkopers in de Benelux zijn wij op dit gebied een bekende naam in de markt.

-

GPS Horloge Kind Waterdicht

Waarom een BELIO© GPS horloge voor uw kind?

-

Steeds meer ouders weten de weg naar ons te vinden. Ze hebben veelal al eens een GPS horloge besteld via een Chinese website of een Nederlandse dagdeal/veilingwebsite. De ervaringen hierover zijn veelal negatief omdat deze goedkope GPS trackers voor kinderen niet werken in Nederland. Daarnaast zijn ze bijna allemaal onveilig.

-

Ouders willen een veilig en vooral betrouwbaar GPS horloge voor hun kind, in combinatie met een Nederlands datamanagement platform. Wij hebben het allemaal in huis. Onze GPS horloges voor kinderen worden onder streng toezicht van onszelf geproduceerd, en wij zijn volledig in controle m.b.t. onze eigen Nederlandse app en server. Van A tot Z doet u zaken met ons, en niet met een vage Chinese partij zoals zoveel andere handelaren in Nederland, Duitsland, en België wel doen. Al uw data blijft in Nederland bij ons.

-

Al onze GPS horloges kunnen bellen en gebeld worden, en zijn voorzien van een SOS noodknop. Daarnaast zijn onze trackers IP67 waterdicht, en zijn hiermee bestand tegen water tot 30 minuten lang, met een maximale diepte van 100cm. Ermee douchen is geen probleem, echter kun je er niet mee gaan zwemmen.

-

Tijdwinst voor pappa en mamma

-

Hoe vaak moet je als ouder niet je fiets pakken om je kind te gaan zoeken? Menig ouder is hier wekelijks gemiddeld 15 tot 30 minuten mee bezig, en soms nog wel langer. Met onze GPS kindersmartwatches hoeft dat niet meer. Een telefoontje naar uw kind is vanaf nu voldoende! Thuis komen, we gaan zo eten :)

-

Daarnaast kun je via onze eigen Nederlandse app nu snel zien waar je kind is door heel Nederland, en zelfs door heel Europa. Onze BELIO©TOUCH is daarom een veel gebruikte GPS oplossing voor vakantiegangers in binnen en buitenland. Superhandig.

-

Wat kost dat?

-

U betaald de aanschafprijs van het horloge, en u bent vrij in de provider keuze. Onze toestellen werken met KPN, Vodafone en Simyo. Ons advies: KPN, deze prepaid simkaarten werken altijd en door heel Europa, met 1 bundel voor bellen en mobiele data. Het gebruik van onze app en pc desktop platform is de eerste 12 maanden gratis. Daarna betaald u slechts € 9,95 per horloge, per jaar. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders. Gratis platformen en app's van andere tussenhandelaren werken allemaal op Chinese onbeveiligde servers. Bij ons koopt u een kwaliteit horloge, met Nederlands datamanagement. Snel, stabiel en betrouwbaar.

-

Garantie

-

Op onze GPS horloges zit 12 maanden garantie, en 14 dagen zichttermijn. Daarnaast is onze supportafdeling 24/7 online en bereikbaar via e-mail. Hier kan geen Chinese aanbieder tegenop. Wij staan altijd voor u klaar bij vragen, advies en eventuele problemen. 

-

Privacy

-

Je lees alles over je privacy hier. Belangrijk voor U om te weten is dat wij geen data delen of verkopen aan derden. Daarnaast blijft uw data binnen Nederland, een prettig idee. Hierin zijn wij vrijwel uniek.