• Aanbieding!

GPS Horloge Kind - Oranje - 4G - IP67 Waterdicht - SOS Videobellen - Live GPS

€ 99,00

Gratis verzending in NL.

Werking via o.a. Lebara, KPN prepaid.

Aantal
1-2 Werkdagen

 

Werking via 4G GSM | VRIJE PROVIDER KEUZE

 

Levering binnen 1 - 2 werkdagen

 

12 Maanden garantie & NL Support

De BELIO© RouteFA91 is een GPS horloge met SOS functie, smartwatch voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder, die werkt met onze eigen Nederlandse app BELIO4G, exclusief gemaakt voor onze gps kinderhorloges.

4G Proof

Deze nieuwe generatie GPS kinderhorloges werken via het 4G netwerk van o.a. KPN, Lebara, etc. De traditionele GPS horloges voor kinderen die u eldes ziet werken veelal nog via het 2g netwerk wat t.z.t. zal stoppen met werken. Onze nieuwe BELIO© toestellen zijn snel, stabiel, en werken uitsluitend met onze eigen Nederlandse app, door heel Nederland en Europa. Ons advies, gebruik een Lebara of KPN prepaid simkaart, hier hebben we uitstekende ervaringen mee. Uiteraard blijft dit uw eigen keuze. 4G GPS Smartwatches voor kinderen gebruiken belminuten om te bellen, en data(internet) om de GPS en overige functies te laten werken. Het verbruik is ongeveer 50 tot 100mb per maand.

 

verkrijgbaar in 7 coole kleuren voor kids 

Omdat 4G GPS kinderhorloges iets groter zijn dan de traditionele (2G) horloges zijn deze geschikt voor een leeftijd van 7 jaar en ouder, tot het moment dat ze een eigen smartphone krijgen.

Zwart GPS horloge SOS met live tracking Noodknop horloge

Waterdicht IP67

De toestellen zijn IP67 waterdicht. Dit betekend dat onze GPS kinderhorloges een spatje water kunnen weerstaan. Je kunt er dus veilig mee in de regen spelen, of je handen onder de kraan ermee wassen. Het horloge meenemen onder de douche kan ook, echter raden we het niet aan. Je kunt er ook niet mee gaan zwemmen.

GPS Positionering - Weet waar je kind is

Onze 4G GPS kinderhorloges zijn voorzien van een GPS ontvanger. Zodra je horloge naar buiten gaat zal het gps signalen ontvangen, en deze doorsturen naar de app. Via de landkaart in onze app krijg je te zien waar je kind is. Het opvragen live opvragen van de positie duurt ongeveer 30 tot 60 seconden. Hiermee hebben we 1 van de snelste GPS horloges op de markt. Je kunt ook via de app instellen dat het horloge om de 10, of 60 minuten de gps positionering doorgeeft.

WIFI - Verbinden met je eigen thuis netwerk

Via onze eigen BELIO4G app kun je het GPS kinderhorloge verbinden met je eigen WIFI netwerk. Hierdoor weet het horloge dat het thuis (de basis locatie) is. Ook als het GPS horloge elders binnenshuis is, bijvoorbeeld in een supermarkt of winkelcentrum, dan zal het gebruik maken van WIFI positionering. De meeste huizen, winkels, etc. hebben tegenwoordig een WIFI hotspot open staan. Het horloge herkend deze WIFI spots, en kan op basis van deze WIFI spots de positie doorgeven.

Videobellen - Live beeld en spraak

Onze GPS kinderhorloges zijn voorzien van videobellen. Je kunt dus even beeldbellen en spreken met je kind, altijd en overal. Is het GPS horloge buiten, dan werkt dit via het 4G netwerk, is je horloge binnen verbonden via WIFI, dan verloopt het beeldbellen via je WIFI netwerk. Vergelijk het met een smartphone, dit werkt precies hetzelfde.

SOS Bellen

Via onze eigen Nederlandse app kun je SOS telefoonnummers instellen. Als je vervolgens de SOS knop voor 3 seconden ingedrukt houd, dan gaat het horloge bellen. Ook krijgt de ouder een SMS met berichtgeving dat er een SOS call is geweest.

Laten we hopen dat dit natuurlijk niet voorkomt. Je kunt ook via onze app tot 15 extra telefoonnummers toevoegen aan het telefoonboek van het horloge. Alleen de telefoonnummers die jij als ouder toevoegt aan het telefoonboek kunnen met en naar het horloge toe bellen. Via de app kun je instellen dat onbekende telefoonnummers worden geblockt.

Ook zit er een dialpad op het horloge met vrije nummerkeuze. Via de app kun je instellen of je kind hier toegang tot heeft of niet.

Camera

Onze RouteFA91 is voorzien van een camera. Je kind kan hiermee foto's maken en versturen naar de app. Ook kun je een foto op afstand nemen via de app. ( remote camera ) De HD camera wordt ook gebruikt voor het videobellen.

Spraak en -tekstberichten verzenden en ontvangen

Via onze eigen Nederlandse app kun je eenvoudig spraak en korte tekstberichten heen en weer sturen. Dit werkt super snel en simpel. Je kind krijgt een melding als je een spraak en tekstberichtje stuurt.

Veiligheidszones

Stel veiligheidszones in voor je kind tot 2 kilometer rond je woning. Gaat je kind uit de zone, dan krijg je een berichtje.

Vind mijn horloge

Horloge kwijt? in je tas, of jas, of onder de bank? Druk op de zoek mijn horloge knop, en het horloge gaat een alarm geluid geven. Detail, dit is een van meest gebruikte functies aldus onze klanten.


Overige mogelijkheden en specificaties

- GPS Positionering - 1e Keuze
- WIFI Positionering - 2e Keuze
- LBS Positionering (Alternatief)
- Bellen en gebeld worden
- Videobellen, met spraak en live beeld
- SOS Bellen
- Analoge en digitale klokweergave
- SMS Alert
- Tot 3 alarmen in te stellen
- Tijdzones instelbaar
- Energie bespaarmode, ideaal voor als je kind slaapt
- WIFI instellingen
- Onbekende telefoonnummers accepteren of niet
- Route historie bekijken tot 3 maanden
- Veiligheidszones instellen
- Herstel fabrieksinstellingen
- Account gegevens verwijderen optie

4G_GPS_Tracker_APP_Nederlands_BELIO_SOS_Bellen_Horloge_Smartwatch

 

Technische en handige informatie

De BELIO© RouteFA heeft een afmeting van 47.8x38x13,6mm (horlogekast) en de horlogeband heeft een lengte van 25,5cm. Hiermee past het horloge om vrijwel iedere pols. Het bandje is op maat in te stellen. Het gewicht van het GPS kinderhorloge is slechts 53 gram. Zie ook foto's.

Bij normaal gebruik is de stand-by tijd van deze horloges 48 uur. Ons advies is om het horloge iedere avond even bij te laden tot 100%.Dit duurt ca. 30-45 minuten, en doe je via de meegeleverde USB oplaadkabel.

Ons advies is om te starten met een KPN of Lebara prepaid simkaart. We hebben hier zeer goede ervaringen mee, en werken probleemloos door heel Europa. Ga je buiten Europa, controleer dan vooraf of je simkaart toegang heeft in het betreffende land. Uiteraard kun je ook switchen naar een abonnement t.z.t. mocht je dan handig vinden. Als je dit doet, houd er dan rekening mee dat 4G GPS kinderhorloges data (internet) verbruiken voor het positioneren, videobellen, en voor de spraak en -tekstberichten. Een gemiddeld 4G GPS kinderhorloge van BELIO© verbuikt 50 tot 100mb per maand. Koop dus geen abonnement met 5gb per maand, want dit is zonde van je geld. Onze GPS kinderhorloges zijn zeer zuinig, stabiel en betrouwbaar.

BELIO4G APP - Eigen Nederlandse app

Onze BELIO© 4G GPS kinderhorloges werken uitsluitend op onze eigen gemaakte BELIO4G app. Onze app is Nederlandstalig, maar ook in het Engels, en Duitstalig in te stellen. De app is standaard ingesteld op Nederlands. Wij hebben de app in eigen beheer, en plaatsen zo nu en dan updates via de reguliere appstores. Onze BELIO4G app is verkrijgbaar voor iOS (iPhones) en Android smartphones. Goedkopere GPS horloges die u elders ziet werken veelal met slecht vertaalde en niet werkende Chinese app's. Wij zijn anders, wij zijn BELIO©.

BELIO© verkoopt al bijna 10 jaar GPS horloges voor kinderen. We zijn een topteam, met razendsnelle support via e-mail, ook in de avonduren en in het weekend. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we graag van je!

15 Items

Datasheet

Kleur
Oranje

Je bent misschien ook geïnteresseerd in